skip to Main Content

BLOG

Om kærlighedens essens.

En kanaliseret inspiration.

I dag vil vi tale om kærlighedens sande væsen, dens inderste væsen. Dens udspring. Som er guddommeligt. Og som udspringer i og fra dig.
Kærligheden er altfavnende. Den har ingen begrænsninger.
Den lader sig ikke indfange. Den lader sig måske ikke engang beskrive, fuldstændigt, med ord.

Kærlighed er en tilstand.
I dig.
En tilstand som i sin oprindeligehed ikke definerer sig i forhold til noget, til nogen – den ER.

Denne tilstand vil vi gerne inspirere til kommer tydeligere frem. Overalt.
Det vil betyde, at livet på Jorden – og måden at være i livet på – vil være mere let og autentisk. Ikke således at der ikke vil være ting der kan udfordre mennesket, ting der skal læres og andet. Men, når mennesker møder det hele i en tilstand af kærlighed, så vil læringen – udviklingen – være nemmere at gå til.

Dette er ikke nyt for dig der læser dette. Og for mange andre i samme situation.
Faktisk er det slet ikke nyt overhovedet. Der er talt og skrevet meget om dette. Og bragt uendeligt mange budskaber fra os i det guddommelige univers om dette.

Når vi alligevel bringer det på banen i dag, så er det for at få fornyet opmærksomhed på det – og ikke mindst, for at du der læser dette kan være med til at sprede budskabet om det, ved at være opmærksomme på det på ny gennem at leve det.
I dig selv.

Vi vil gerne inspirere til, at du lever kærligheden til dig selv. At du lader din kærlighed til dig selv rodfæste sig – endnu dybere.
Det vil automatisk influere på dine vibrationer, og have betydning for dit eget liv – og dermed være til inspiration for andre. Og derfor også være til gavn for helheden.

Kærligheden til dig. Den ubetingede kærlighed til dig.
Det er hvad vi taler om.

Vi er klar over alle de besværligheder, via opdragelse – kultur – erfaringer – historie mm. som har indflydelse på din kærlighed til dig. Og vi ved også, at du har arbejdet med at overvinde mange af disse besværligheder, har lært af dem mm.
Vi ved at det nu er tid til, at det er muligt for dig, at komme dybere ind i din kærlighed til dig. Dybere end nogensinde før. I dette liv.
På grund af dine tidligere erkendelser – og fordi der er brug for dig som inspiration til andre, brug for dig til på denne måde at sprede kærlighedens lys.

Vi vil invitere dig til at meditere, på måder der føles naturligt for dig, på din kærlighed til dig.
Tillade at du mærker den. Virkelig mærker den. Uden begrænsninger i form af tvivl, generthed, egoets dom eller andet.
Det kan ske ved at du giver dig god tid. Giver dig god tid til at tillade dig selv at lade kærligheden komme frem. I dig. Din kærlighed til dig. Som bare ER – og udelukkende definerer sig i forhold til sig selv = kærligheden.

Det er en proces. En proces som du skal være tålmodig i og med. Og ganske langsomt sker der en udvikling. Måske uden du direkte lægger mærke til det. Men den sker – og vi lægger mærke til den. Og det gør andre mennesker også – uanset om de siger noget eller ej, så efterlader det indtryk – og inspirerer dem.
Og så er den gode udvikling – den nødvendige udvikling – i gang.

Og, det er helt uden ord. Det er i stedet for levet.
Hvilket har en meget stor effekt. For ordet er tit begrænset og begræsende – og besværliggør tit, temmelig tit faktisk, en faktisk levet forandring. Ofte bliver det hele efterladt i mentale og intellektuelle forståelser, og når ikke helt ud i det levede.
Det gør det levede derimod.

Tak for din hjælp.
Din bevidste hjælp med at skabe levede kærlighedstilstande.

Det har betydning. For dig. Og for helheden.

Og – vi er med i processerne. Vi er en del af det. Det kan kun ske i et meget bevidst samarbejde mellem dig og os

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top