skip to Main Content

BLOG

Jeg har inviteret en gæsteblogger til dette indlæg.
Lita Fridolin, som er forfatter til bogen: Your Universe – Holistic Life and Health.

Jeg er selv meget inspireret at Litas arbejde, og bruger det flittigt i min planlægning.
Jeg overlader pladsen til Lita – og håber du også bliver inspireret 🙂

 

Din personlige profil …og faser i livet.

Kender du de ni grundlæggende personprofiler?  Og sammenhængen med de cykliske faser i livet?

Sandsynligvis ikke.
Det er der nemlig ikke så mange, der gør her i Danmark.
Og hvorfor skulle du også det?
Kan det overhovedet bruges til noget i dit liv?

Hmm… Her kommer lidt stof til eftertanke:

Vi er alle sammen unikke og har grundlæggende karaktertræk, der følger os livet i gennem. Det er ikke så overraskende. Med kendskab til din egen personlige profil, som fastlægges ud fra din fødselsdato med et såkaldt ”ni ki tal” (1-9), vil du hurtigt kunne lære at navigere og planlægge ud fra de forskellige cykliske faser. Det er noget helt specielt og en dejlig oplevelse!

Ved at være bevidst om dine skiftende faser, og hvordan de påvirker dig, dine muligheder, humør, helbred og følelser samt kommunikation med andre mennesker, kan du udnytte faserne og bruge dem til din fordel.

Først er du nødt til at lære dit ”ni ki tal” at kende og egenskaberne herved. Er du fx født d. 1. april 1976, er dit ”ni ki tal” 6 (1+9+7+6 = 23; 2+3 = 5; 11-5 = 6).

Herefter skal du lære de forskellige faser eller sæsoner at kende.

Vi har vinterrelaterede sæsoner, som er velegnet til eftertanke. Når vinteren er forbi, banker foråret på, og tiden i forårssæsonerne er god til at sætte nyt i gang. Energien er frisk og kraftfuld.  I sommersæsonen er energien mere intens og passer godt til fx socialt liv og udadvendte aktiviteter. I efterårssæsonerne er energien mere rolig og samlende, en glædesfyldt høsttid med indkomst.

På samme måde som naturen – der følger sin egen velkendte rytme år ud og år ind med skiftende måneder og genkendelige årstider – gennemlever vi hver især lignende cykliske faser uanset, om vi er bevidste om dem eller ej.
Faserne i livet gentager sig igen og igen hvert niende år og hver niende måned. Denne cyklus er forudsigelig og derfor anvendelig i hverdagen. Du skal blot finde ud af, hvor i cyklus du er lige nu både for året og for måneden.

En person med ”ni ki tal” 6 er fx i fase 3 i år. Det er en forårssæson.

I den forårsagtige fase er tiden meget gunstig til at sætte nye projekter i gang af enhver tænkelig art. Det skal ikke gøres om vinteren, hvor dyb sne og frost hindrer, at nyt kan spire frem med lethed. Der er fart på energien om foråret. Tænk blot på hvordan alting spirer og gror nærmest helt af sig selv. Nyt dukker op af jorden, når lyset og solen stimulerer til det.  Om vinteren mens vi sidder fast i en snedrive, er tiden mere velegnet til refleksion og eftertanke. Vores intuition er forstærket. Vi er mere sårbare og eftertænksomme. Måske er der noget, der skal justeres fx vores retning i livet, et jobskifte eller andet.

Du kan lære din personlige profil at kende, hvordan den harmonerer med andre personer omkring dig og hvilken fase, du er i lige nu såvel månedligt som årligt.

 

Er du interesseret i at lære det?

Så er bogen Your Universe noget for dig.
Som læser vil du opleve, at Your Universe henvender sig til dig, hvor du er, og hvad der virker for dig i dit liv.

Your Universe er allerede tilgængelig worldwide fx på Amazon, Saxo, Barnes & Nobles, Balboa Press og mange flere steder.
Du kan bla. købe bogen hér.
Og du kan købe den som e-bog hér.

Du kan se Your Universe (paperback udgaven) hos Anne i Ki og finder i øvrigt en kort beskrivelse af indholdet her

Tak for invitationen til at være gæsteblogger her i Ki!

Kærligst
Lita

www.LitaElisabethFridolin.com

 

 

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top