Skip to content

FEEDBACK FRA KUNDER

Jeg har gennem de sidste mange år henvendt mig til Anne, når jeg oplevede udfordringer i mit liv – personligt som professionnelt.
Efter de første par gange, hvor jeg talte med Anne, kunne jeg mærke en kalden i min krop, når det er tid til at kontakte hende igen. Nogen gange kan der gå måneder – ja halve år, andre gang måske kun 14 dage.
Hver eneste gang jeg har haft mine samtaler med Anne og hendes – og min hjælpere, er jeg meget mere afklaret, end da vi startede vores samtaler.
Det er som om Anne sætter ord på de brikker, der mangler i mit puslespil lige netop den dag. De brikker, der er nødvendige for at kunne træffe de rigtige beslutninger, for at tage de valg, der står lige foran mig og som jeg ikke ser eller mærker. De brikker der hjælper mig med til at komme videre i min bevidsthedsudvikling.
Samtalerne med Anne er ikke bare noget, Anne finder på. Jeg oplever at Anne er kanalen for det, jeg ikke selv kan komme i kontakt med. Det er så præcist og tydeligt, at jeg ofte oplever, at det er som om Anne har fulgt mig i døgndrift den sidste tid, inden vi taler – så klartseende er hun.
Jeg har altid følt, at Anne kan se ind i mine egne skygger, kaste lys på dem, så jeg også kan se, hvad det hele handler om. Derfor er der også smerte i samtalerne, fordi det er det, der skal til for at jeg slipper, forløser og udvikler. Smerten over at give slip på uhensigtsmæssigheder, der lige nu føles trygge og nødvendige for at være den jeg er. Efter samtalen med Anne, tænker jeg tit, hvorfor har jeg gået med det, det har ikke tjent mig – og kort tid efter mærker jeg at jeg slipper det.
At arbejde med Anne, er ikke et kvikfix – det er hårdt arbejde, der kræver at jeg tager ansvar for mig selv og min udvikling – men også hårdt, fordi jeg altid bliver konfronteret med mit næste udviklingstrin, som både er tillokkende men også angstprovokerende.
Metaforen for mit samarbejde med Anne er: En boks til små børn med huller af forskellige størrelse og form, som barnet forsøger at putte klodser i.
Jeg føler mig som boksen med de forskellige huller og efter samtalen er alle klodserne stoppet i hullerne og jeg føler mig hel.

“Alle møder modgang eller udfordringer. Vi har alle de dage og perioder, hvor tanker og bekymringer kører i ring. Så meget at man mister overblikket over ens tanker, og føler sig fastlåst i gamle overbevisninger som ender med at spænde ben i hverdagene.

Det er her jeg opsøger Anne!

Hun er, efter min mening, ekspert i følelser, tanker og relationer. Har et stort overblik samt evner at hurtigt finde ind til kernen i udfordringer, og dernæst give håndgribelige løsninger.

Anne er empatisk, omsorgsfuld, klog, dygtig, konstruktiv og ærlig. Egenskaber som gør en kæmpe forskel for mig. Efter min bedste overbevisning har de fleste menneske, uanset alder, udfordringer, gavn af hendes hjælp.”

“Jeg har gennem flere år benyttet Anne som coach og sparringspartner. Kombinationen har været længere forløb med et til flere temaer og enkelte seancer alt efter behov – men Anne har været og er stadig en fast del af min personlige udvikling privat og erhvervsmæssig.

Nogle af styrkerne hos Anne er, at hun først og fremmest er ærlig og direkte. Det gør sparringen for mig mere relevant og udbytterig.

Endvidere gør Annes mangfoldige baggrund, at dialogen og coachingen tilpasses efter behov og dermed har jeg ikke haft behov for at skifte mellem forskellige coaches og behandlere.

Forløbet hos Anne giver mig styrke og indsigt – forløbet har gjort mig langt skarpere på mig selv for dermed at blive en langt bedre version både personligt og arbejdsmæssigt. Ingen svar bliver direkte serveret, men gennem sparringen på et højere plan har jeg fundet frem til svarene, blevet skarpere på hvad der er vigtigt for mig eller situationen og kunne handle efter det.”

“Anne har gjort en enorm forskel for mit faglige virke. Ved hjælp af hendes coaching og rådgivning har jeg fundet min kerne og mit fokus. Jeg kan varmt anbefale hende til enhver, Anne kan noget helt specielt!”

“Anne har givet mig redskaber til at tænke og handle anderledes end de mønstre, jeg faldt tilbage til, igen og igen. Og hun har hjulpet mig til at finde frem til konklusioner, jeg ikke selv kunne komme til.

Anne har formået at skabe et trygt og tillidsfuld rum, hvor jeg har følt mig set og hørt. Hun er fagligt dygtig og så er hun en hjertevarm person. Og husker samtaler, vi har haft for flere år siden.

Jeg har også oplevet Anne som en dygtig stresscoach. En livslinje, med en stor indlevelse – da jeg var nede med stress i en længere periode.

Og da jeg startede min virksomhed har Anne været min rådgiver med et utroligt stort engagement.

Jeg kan varmt anbefale Annes kærlige sessioner.”

Kontakt mig,
hvis du har et par ord,
du gerne vil fortælle
om coaching.

Kontakt mig,
hvis du har et par ord,
du gerne vil fortælle
om coaching.

Back To Top