skip to Main Content

FEEDBACK FRA KUNDER

“Alle møder modgang eller udfordringer. Vi har alle de dage og perioder, hvor tanker og bekymringer kører i ring. Så meget at man mister overblikket over ens tanker, og føler sig fastlåst i gamle overbevisninger som ender med at spænde ben i hverdagene.

Det er her jeg opsøger Anne!

Hun er, efter min mening, ekspert i følelser, tanker og relationer. Har et stort overblik samt evner at hurtigt finde ind til kernen i udfordringer, og dernæst give håndgribelige løsninger.

Anne er empatisk, omsorgsfuld, klog, dygtig, konstruktiv og ærlig. Egenskaber som gør en kæmpe forskel for mig. Efter min bedste overbevisning har de fleste menneske, uanset alder, udfordringer, gavn af hendes hjælp.”

“Jeg har gennem flere år benyttet Anne som coach og sparringspartner. Kombinationen har været længere forløb med et til flere temaer og enkelte seancer alt efter behov – men Anne har været og er stadig en fast del af min personlige udvikling privat og erhvervsmæssig.

Nogle af styrkerne hos Anne er, at hun først og fremmest er ærlig og direkte. Det gør sparringen for mig mere relevant og udbytterig.

Endvidere gør Annes mangfoldige baggrund, at dialogen og coachingen tilpasses efter behov og dermed har jeg ikke haft behov for at skifte mellem forskellige coaches og behandlere.

Forløbet hos Anne giver mig styrke og indsigt – forløbet har gjort mig langt skarpere på mig selv for dermed at blive en langt bedre version både personligt og arbejdsmæssigt. Ingen svar bliver direkte serveret, men gennem sparringen på et højere plan har jeg fundet frem til svarene, blevet skarpere på hvad der er vigtigt for mig eller situationen og kunne handle efter det.”

“Anne har gjort en enorm forskel for mit faglige virke. Ved hjælp af hendes coaching og rådgivning har jeg fundet min kerne og mit fokus. Jeg kan varmt anbefale hende til enhver, Anne kan noget helt specielt!”

“Anne har givet mig redskaber til at tænke og handle anderledes end de mønstre, jeg faldt tilbage til, igen og igen. Og hun har hjulpet mig til at finde frem til konklusioner, jeg ikke selv kunne komme til.

Anne har formået at skabe et trygt og tillidsfuld rum, hvor jeg har følt mig set og hørt. Hun er fagligt dygtig og så er hun en hjertevarm person. Og husker samtaler, vi har haft for flere år siden.

Jeg har også oplevet Anne som en dygtig stresscoach. En livslinje, med en stor indlevelse – da jeg var nede med stress i en længere periode.

Og da jeg startede min virksomhed har Anne været min rådgiver med et utroligt stort engagement.

Jeg kan varmt anbefale Annes kærlige sessioner.”

Kontakt mig,
hvis du har et par ord,
du gerne vil fortælle
om coaching.

Kontakt mig,
hvis du har et par ord,
du gerne vil fortælle
om coaching.

Back To Top