skip to Main Content

NYHEDER

Nyhedsbrev

Blog

Bloggen er et forum.
Til inspiration, refleksion og udveksling.
Jeg vil jævnligt skrive indlæg, som du meget gerne må kommentere – spørge eller på anden vis blande dig i.

Om afstand i pausen…

..der sker hele tiden noget, selvom der er pause. Meldinger om situationen. Nyt vi skal integrere. Og så er der denne hersens afstand. Læs om nogle af mine oplevelser ...og - så er du inviteret til at skrive nogle af dine egene også!
Læs mere

Fold dit hjerte ud

En kanaliseret inspiration. Til dig. Om at folde dig ud. Åbne dit hjerte. Endnu mere. Så du kan .. ..ja, læs selv hvad det giver dig. Gør for dig.
Læs mere

Remember to stretch something every day!

Hvor meget strækker du dig? Og hvor tit? Jeg gør det hver dag. På en eller anden måde. Mest systematisk, gennem min daglige yoga. Strækker kroppen, og skaber plads dér.... og det påvirker resten af mit system. Positivt. Og jeg opdager vildt mærkelige ting i den sammenhæng. Læs mere om det i dette indlæg.
Læs mere

Bier i mine ører

Angst er en uforståelig størrelse. Både for dem som kender det. Og for dem som ikke gør. Den er irrationel. Og meget meget virkelig. Jeg har inviteret en ung pige til at skrive om det. Hun kender det SÅ godt. Fra sit eget liv. På sin egen krop. Læs ...og del det gerne med andre.
Læs mere

Din personlige profil ….og faser i livet

Ved at være bevidst om din personprofil og skiftende cykliske faser i livet, og hvordan de påvirker dig, dine muligheder, humør, helbred og følelser samt kommunikation med andre mennesker, kan du udnytte faserne og bruge dem til din fordel.
Læs mere

Dig og din styrke

En kanaliseret inspiration. Om dig og din styrke. En opfordring til at værdsætte den. Lige præcis som den er. For kun derfra kan den udfolde sig yderligere.
Læs mere

Hvad plejer du at gøre?

Det du plejer at gøre er helt sikkert blevet umoderne. Og det begrænser dig helt sikkert. Stop det. Og få mere frihed, overskud og klarhed.
Læs mere

Frygt for forandringer

Frygt er med til at holde fast - i det gamle.Frygt er med til at forhindre udvidelse. Frygt er begrænsende. Ret din opmærksomhed mod den, så overvinder du den.
Læs mere

Om opmærksomhed

Opmærksomhed er et  vigtigt redskab i din personlige og spirituelle udvikling. Opmærksomhed skaber indsigt og erkendelse. Af hjertet udspringer opmærksomheden.
Læs mere

Jeg har købt et vækkeur

Og nej....det ligner ikke det på billedet 😉 Men jeg kan mærke i hele mit system, at telefonen ikke er ved siden af mig om natten. Jeg sover anderledes. Læs hvorfor...
Læs mere

Det er efterår

For nogle dage siden var det efterårsjævndøgn. Dagen der varsler efterårets komme - og sætter gang i forberedelserne til vinteren også. Og her er en kanaliseret inspiration om netop det.
Læs mere

Dig og dine drømme

En kanaliseret inspiration til dig. Om tiden nu...og om dine drømme i og for livet. Hvordan du kan være opmærksom på dem...og give dem plads og tid.
Læs mere

Er du på Herrens mark? …så hjælper din skytsengel dig

Alle har en skytsengel. Og du samarbejder allerede med din - også selvom du ikke har været bevidst om det.
Læs mere

Meditation er et kærlighedsmøde

Meditation er indgangen til indsigt, klarhed og visdom. Det er indgangen til det nye, til det skabende. Meditation er et kærlighedsmøde.
Læs mere

Snegletempo

Snegletempo i hverdagen...provokerende eller godt for noget?
Læs mere

Feriefælden

Kender du FERIEFÆLDEN? Læs hvordan du kan undgå den...så du får maksimalt udbytte af din ferie!
Læs mere

At strække sig i alle retninger

Når du strækker dig i alle retninger, udvides din opmærksomhed. Det giver større frihed. Til dig.
Læs mere

Om kærlighedens essens

En kanaliseret inspiration. Om kærlighedens udspring. Og om dens uendelighed.
Læs mere

Vil du vide om du er nærværende?

Er du nærværende? Få inspiration til hvordan du finder ud af det. For du er den eneste der ved det. Egentligt.
Læs mere

Er du fraværende, selv når du er der?

Fravær kan godt være godt for noget. Bare du ved at du er det, og har besluttet dig for det. Har du det? Hvis det er noget du "bare lige" er gledet hen i, så påvirker det dig personligt - og det påvirker dit arbejde og dine resultater.
Læs mere

Nærvær i dit arbejdsliv

Din personlige og professionelle gennemslagskraft i dit arbejdsliv, hænger sammen med din beslutning om at være nærværende.
Læs mere

Du kan hoppe..eller gå baglæns….

Sådan manifesterer din tilstedeværelse i øjeblikket. På nul-komma-fem!
Læs mere

Foråret banker på

En kanaliseret inspiration. Om foråret - og de forandringer det bringer med sig. Forandringerne giver nye muligheder. Hjertet er porten.
Læs mere

Frihed i livet

Det er i friheden, i friheden fra begrænsningen, at vi møder dybden. Dybden i os selv. Dybden i livet. Og så bliver livet meningsfuldt for os.
Læs mere

Så så man lige mig….

..blive yogalærer. I Triyoga 🙂
Læs mere

På opfordring…

Kanaliseret inspiration om at forstå - og tage imod. Og, om at vende sig væk - hvis det er nødvendigt. På baggrund af en opfordring ...som jeg tog imod.
Læs mere

Sådan kan du bringe dine drømme ind i livet…

...ved at gøre brug af dine fingre ...og en gammel østlig filosofi.
Læs mere

Når det går stærkt…

....og det gør det jo. Tit. For de fleste. Så taber vi pusten. På en eller anden måde. Og det kan mærkes. Det kan være svært at undgå. Så er der hjælp at hente i meditation.
Læs mere

Den dag Ki åbnede…

Den 16. februar 2003 kører jeg hjem fra Julius Thomsens Gade. Klokken er halv fem, om morgenen. Og jeg skal hjem og sy gardiner!
Læs mere
Back To Top