Skip to content

FEEDBACK FRA DELTAGERE PÅ MINE RETREATS

Hej søde Anne.
Det har været en dejlig weekend ?alt var meget fint arrangeret, et dejligt sted og skøn mad Lisa fremtryllede.
Min krop elsker triyoga, føler mig så styrket af det ?‍♀️ og du skal have stor ros for din blide og fine måde at undervise på.
Det er let at gennemføre en yoga session med lukkede øjne fordi du er så god til at guide ?
Glæder mig til den nye yogasæson begynder

Kære Anne!

Jeg vil takke dig for at få mig “guidet” til Triyoga – og i særdeleshed til yoga retreat – hvor det gennem 3 dage med din fantastiske vejledning … og helt praktisk … reaktionen på min krop – gik op for mig, det er jo det jeg SKAL!!
Vejrtrækning og yoga i fin commitment, giver simpelthen bare en ydre såvel som indre styrke, som jeg glæder mig SÅ meget til at arbejde videre med❤️

Tak for et helt fantastisk Triyoga retreat.  Du er virkelig en mester til at undervise, dine forklaringer forstod jeg med lukkede øjne.
Super dejligt sted, søde kursister….. alt var perfekt!

Triyoga giver helt vildt mening…. og du har bare så meget fokus på os alle, ingen bliver overset, du er SÅ meget på ….. whau et overblik og overskud.

“Tak for et super godt sensommerophold – med helt fantastiske omgivelser og fuld af gode oplevelser.

Mit ønske for kurset var at genskabe min ligevægt, bringe følelserne i ro og løfte perspektivet, så jeg har mulighed for at genfinde min indre balance og styrke og se min vej mere klart…
Dette blev indfriet på den smukkeste måde.

Du, Anne, hørte ved starten af week-enden på vores ønsker, og på en klar, let og humoristiske måde fik du undervejs indflettet beskeder til os hver især, som vi kunne modtage på den måde vi var parate til at modtage, tak.

… der var varme rummelighed og nærvær – hvilket gjorde dette kursus til noget helt specielt.
Og jeg ser dig virkelig give din gnist videre til os deltagere med lethed, klarhed og nærvær, hvilket du skal have tak for. Dette ophold har lært mig så meget og givet mig endnu mere.
Tak.”

Dette års retreat bliver
intenst, healende
og udvidende!

Dette års retreat bliver
intenst, healende
og udvidende!